İnstagramda Hikaye Beğeni Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Türkiye'de Instagram hikaye beğenme özelliği kullanıma sunuldu.


"Instagram Hikaye Beğeni"  Yeni özellik, Türkiye ve diğer ülkelerdeki kullanıcıları içermektedir.

Artık Türkiye'de, Instagram hikayelerini beğenme özelliği kullanılabiliyor.

Türk kullanıcılar tarafından şans eseri keşfedilen Instagram'ın yeni Hikaye beğenme özelliği, artık kullanıma sunulmuş durumda. Boşuna dememişler, Türklerin gözünden hiçbir şey kaçmaz. O zamanlar, test aşamasındaki özellik, tam anlamıyla kullanıcılar tarafından kullanılamıyordu çünkü henüz sunulmamıştı. Yeni hikaye beğenme özelliği bugünden itibaren Instagram'da tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir hale geldi.

Instagram Hikaye Beğeni Özelliği Nedir?

Instagram, bugünden itibaren daha basit Hikaye beğenileri sunuyor. Kullanıcıların, onlara bir DM göndermek zorunda kalmadan başkalarının Hikayeleri için beğenilerini sunmalarını sağlıyor. Yeni özellik, Hikayelerle etkileşimi daha az karışık hale getirmelidir.

Bu özelliğin amacı, kullanıcıların diğer kullanıcılara olan beğenilerini ifade etmeleridir. Bunu yaparken DM bölümlerini tıkamamaktır. 

Hikaye atıldığı zaman DM kutusu dolmaktadır. Önemli olan mesajlar alta düşmektedir. Instagram hikaye beğeni özelliği, bunun önüne geçmektedir.

Nelerdir Instagram Hikaye Beğeni Özelliğinin Özellikleri?


Bugün Instagram'a girdik ve yeni bir özellikle karşılaştık. "Hikayelere girdiğimizde, bize "Artık hikayeleri beğenebilirsin" mesajı çıktı." Hayatımıza Instagram hikaye beğeni özelliği girdiğinden beri kolaylık sağlandı.

Instagram hikaye beğeni özelliğinin gelmesiyle birlikte, insanlar özelliklerini merak etmeye başladı. Tüm merak edilen soruları sizlerle paylaştık. Eğer Instagram hikaye beğeni güncellemeleri olursa, size bu konuda da bilgi vereceğiz. Stay tuned ????

Instagram Hikayeleri Nasıl Beğenirim?

Instagram‘da yeni özellik size duyurulmuş olması gerekmektedir. Instagram hikaye beğenme özelliğini nasıl yapacağınızı size adım adım göstereceğim. Çok basit ve kullanışlı bir yöntem olmaktadır. Herkes artık kolayca hikaye beğenme yapacaktır.

  1. Artık hikayeleri beğenebilirsin” duyuruna tamam olarak dokunun.
  2. Bir kullanıcının hikayesine girin.
  3. Sağ alt tarafta bulunan Instagram Hikaye Beğeni Özelliği simgesine dokunun.
  4. Hikayeyi beğendiğiniz zaman Instagram Hikaye Beğeni Özelliği simgesi karşınıza çıkacaktır.
  5. Beğenmekten vazgeçmek için Instagram Hikaye Beğeni Özelliği simgesine çift tıklamanız yeterli olacaktır.

Başka Kullanıcılar Beğenileri Görebilecek Mi?


Bir başka kullanıcının beğenileri görebilme konusu da herkesin merak ettiği bir sorudur. Merak etmeyin, size değerli okuyucularımız için bu sorunun cevabını da verdik.

Hikaye beğenileri Instagram'da artık özelleştirilebilecek. Yani, sayıların kullanıcılara ve izleyicilere gösterilmeyeceği anlamına gelir. Şu anda başkalarının hikayelerini görmek mümkün değildir. In short, no, they won't see it.

Sizin beğendiğiniz hikayeler diğer kullanıcılar tarafından görüntülenmeyecektir. Sadece beğendiğiniz hikayeyi gören kullanıcı sadece hikaye nev'inizi görecek. Yani hikaye yanıtlarını pratikleştirdik demektir.
Eğer hikayesini beğendiğiniz birisi, hikayelerindeki beğenilerinizi görmek istiyorsa, izleyicilere bakarak görebilirsiniz. Beğeniler, izleyicilerin adlarının yanında küçük kalpler olarak gösterilecektir. Bildiriminizi beğendiğiniz kullanıcıya ileteceğiz.