İnstagramda Fotoğraf Kırpmadan Paylaşma Nasıl Olur ?

Instagram ayrıca sizin için özel ve çok önemli olan değerli gönderileri de ele alır. Kullanıcıların paylaşım yaparken dikkat etmesi gereken bazı detaylar var. Netlik bunlardan biridir. Yükleme sırasındaki netlik bozulması ve bulanık görünüm her zaman kullanıcıları rahatsız etmektedir. Bu sorunun nedeni çoğu kullanıcı tarafından bilinmemektedir. Şimdi fotoğraf sorunlarının nasıl ortaya çıktığı ve nasıl düzeltileceği hakkında konuşalım. Her türlü sorunu çözmek için çalışan uzmanlardan oluşan bir ekibimiz var. Instagram alanında tam bir profesyonel haline geldi ve dijital çağın bir adım ilerisinde kalmayı başardı. Tüm bu gelişmelere rağmen fotoğrafları tam ekran modunda görüntüleme sorunu hala çözülmemiş gibi görünüyor. Peki Instagram fotoğrafları kırpmadan nasıl yüklenir?

Instagram fotoğraflarını paylaşmanın sorunu nedir?

Anlık görüntüler, eski çağların en hızlı fotoğraf formatıydı. Günümüzde doğrudan Instagram'da fotoğraf çekip saniyeler içinde paylaşmak mümkün. Ayrıca istediğiniz aralıkta olacaktır. Gönderiler herkese açık hale getirilebilir veya yalnızca akrabalarla paylaşılabilir. Fotoğraf paylaşımında sorunlar.

-düşük çözünürlük

-görüntü eksikliği

- yanlış kırpma

-Bulanıklık

Herkes güzel olmak ister. Peki Instagram'daki en güzel fotoğrafların nasıl düşük reytinglere sahip olabileceğini merak ediyor olabilirsiniz. İnsanları bulanık bir görüntünün manipüle edilmediğine ikna etmek çok zordur. Bazıları fotoğrafların paylaşıldığında bulanık ve bulanık çıkması nedeniyle teknolojinin çok gerisinde olduğumuzu söyleyebilir. Bu aksilik çoğu zaman tost makinesi atışına benzetilir ama aynı zamanda benzetme yanılgısını da tetikleyebilir.

Instagram fotoğrafları tam ekranda görüntüleniyor mu?

Instagram için tam boyutlu fotoğrafları kırpmadan paylaşmak bir hayalin gerçekleşmesidir. Google Play'de ücretsiz olarak geliştirebileceğiniz ve indirebileceğiniz birçok sosyal medya geliştirici programı bulunmaktadır. Daha sonra fotoğrafınızı tam ekranda ayarlamak için Instagram'a özel yapılmış yazılıma sahip uygulamalardan birini seçebilirsiniz.

Instagram fotoğraflarını kırparken sorun yaşıyorum ne yapabilirim?

Instagram'da dolaşırken gözüme çarptı. Pek çok resimde bacaklar yarım kesilmiş ya da eksik olarak görülüyor. Ancak birçok görselin tamamlanmış olması gerekir. İster yandan, ister üstten, ister alttan bakın, fotoğrafta hala yer olduğunu görebilirsiniz. No Crop Pic for Instagram uygulamasına fotoğraflarınızı yükleyebilir, birden fazla fotoğrafı düzenleyebilir ve birlikte paylaşabilirsiniz.

Instagram kolajları kırpılmamış olarak mı paylaşılıyor?

Instagram'da birden fazla görsel paylaşmak kolaydır. Tek seferde 10 fotoğraf paylaşarak takipçilerinize kaydırılabilir bir albüm kazandırabilirsiniz. Tek bir görsele sahip olduğunuz için binlerce tek görsel gereksiz yere profilinizi işgal edebilir. Artık bu gerekli değil ve tüm gönderiler kırpılmadan tek bir albümde paylaşılabilir. Yeni teknoloji ile tüm anılarınızı zaman kaybetmeden ve kaybetmeden paylaşmak artık çok ucuz. Fotoğraf baskı maliyeti, baskı süresi veya boşa harcanan poz yok. Instagram'ın kırpma özelliğini kullanmasanız bile uygulama sayesinde idol görseli elde edemezsiniz. Aynı anda birden fazla poz paylaşırsanız fotoğraflarınız kırpılmaz. Birçok kullanıcı için fiziksel bir fotoğrafı makasla kesmek kadar zor olan kırpma işlemi artık geçmişte kaldı.

Instagram tam ekran uygulaması ücretli mi?

Dijital çağın avantajlarından biri de ödeme yapmak zorunda olmamanızdır. Instagram uygulaması gibi birçok uygulamanın kullanıcıya maliyeti yoktur. Instagram, kullanıcılarına karşılıksız sevgiyle yaklaşıyor ve özelliklerini geliştirmeye devam ediyor. Tam ekran uygulamalar ücret almaz ancak kısa reklamları izleyebilirsiniz. Her güzel şeyin bir bedeli vardır ve birkaç saniye süren bir reklamı izlemek bunun bedelini öder. Üstelik görselleri kırpmadan özgürce paylaştığınızda anılarınız bozulmadan kalır. Ayrıca birden fazla fotoğraf çekme seçeneğiniz de vardır, böylece bunları boyutlarına göre bölebilirsiniz.

SosyoTakip.NET